NEWSLETTER SIGN-UP
Følg dette linkSOCIAL MEDIA:

 Facebook

 Instagram

 TwitterDE STØTTER OS - TAK!

 

Augustinus Fonden

 

 

Other supporters >

Jazzhus Montmartre søger SoMe-manager

 

Vi søger en jazz- og musikglad, kreativ person, der vil være en del af vores lille, hyggelige jazzhus og kommunikere om vores mange aktiviteter og koncerter.

Som SoMe-manager får du primært ansvaret for vores Facebook og Instagram, hvor der dagligt skal sættes gang i forskellige kommunikationsaktiviteter. Du skal have lysten til at udarbejde materiale til vores platforme, herunder en hel del tekster, men også fx billeder, video og interviews med kunstnerne, som besøger vores hus. Derudover vil der være andre mindre opgaver såsom oprettelse af billetsalg og skrivning af salgstekster. Det er vigtigt, at du har en yderst skarp pen og går op i sprog og grammatik – både på dansk og engelsk.

 

Stillingen er et lønnet deltidsjob, hvor man ca. må afsætte 7-10 timer ugentligt, som nemt kan tilpasses en studerendes hverdag. Udover arbejdsopgaverne med SoMe, så skal du gerne kunne tage ca. 2 koncertafviklingsvagter om måneden. Er du studerende i kommunikation, journalistik eller lignende, så er dette en god mulighed for at omsætte teori til praksis – og samtidig få kendskab til musikbranchen og den daglige drift af et spillested.

 

Huset er primært drevet af musikglade studerende og frivillige, og du vil blive en del af et miljø med god stemning og rig mulighed for at udvikle og tilpasse dine egne arbejdsområder.

Vi ser gerne, at du kan starte allerede fra d. 1/september, men vi er fleksible.

Send ansøgning og CV til jonas@jazzhusmontmartre.dk. Ansøgningsfristen er søndag d. 18/8-19.

 


↑ Back to Top