NEWSLETTER SIGN-UP
Follow this linkSOCIAL MEDIA:

 Facebook

 InstagramDE STØTTER OS - TAK!

 


 


 

 

 

 

Other supporters >

6-8Feb
KrusedulleJazz
Sunday-Tuesday, February 6-8 at 11.00 (11 AM)

Barselskoncerter med Musiksanseriet

Malene Kjærgård (Vocal / DK)Calle Brickman (Piano / SE)

Babyblues, lækre ørehængere, råswingende dansehits og afslappende lyttesange til dig og din baby. Barsel og jazzklub lyder måske ikke umiddelbart foreneligt, men det ønsker vi nu at lave om på! Vi inviterer derfor alle barslende forældre, der drømmer om at give deres baby livets første koncertoplevelse inden for i vores intime og rolige lokaler til koncert med Malene Kjærgårds "Musiksanseriet".

For de allermindste børn er musik, sansning og motorisk udfoldelse en treenighed. Barnet sanser musik med hele kroppen og understøttes barnets sanser, mens musikken spiller, vil musikken hjælpe den motoriske-, sproglige- og kognitive udvikling godt på vej. Disse elementer vil derfor helt naturligt smelte sammen til vores barselskoncerter. Vi møder babyerne, præcis hvor de er, og koncerten er først og fremmest for dem.

Malene Kjærgårds smukke stemme og Calle Brickmans fantastiske spil på det store flygel vil skabe en magisk ramme for koncerten. Gulvet er ryddet, så vi kan danse, svinge og snurre, og nyde en dejlig sansestund med tørklæder, bolde og rasleæg. Vi drømmer om at skabe en stund for dig og din baby, hvor du kan føle dig tryg, og hvor du for en gang skyld ikke selv skal facilitere leg med baby, men blot kan nyde musikken og følge flowet.

Malene Kjærgård har netop vundet Carl Prisen som "Årets Børnekomponist" 2021 og Danish Music Award "Børnejazzprisen 2020". Med sit børnemusikunivers og dertilhørende albums "Musiksanseriet" samt "Jorden Rundt" ønsker hun at højne niveauet for nykomponeret, dansk børnemusik og at inspirere til, at alle børn får en værdifuld oplevelse med musik så tidligt som muligt.

  • Koncertlængde: 45-50 min
  • Aldersgruppe: 2-12 mdr
  • Billetpris er for 1 baby + 1 forælder
  • Barnevogne kan parkeres lige udenfor lokalet ved de store ruder. Husk regnslag og evt. en lås
  • Medbring et tæppe, som du og baby kan ligge/sidde på (der vil ikke være stole, da vi skal bruge gulvet til dans, leg og bevægelse)
↑ Back to Top