NEWSLETTER SIGN-UP
Follow this linkSOCIAL MEDIA:

 Facebook

 Instagram

 TwitterDE STØTTER OS - TAK!

 


 


 

 

 

 

Other supporters >

21-12Nov-
KrusedulleJazz
Monday-, November 21 – 12 at 11.00 (11 AM)

Barselskoncerter på Kulturhuset Islands Brygge

Malene Kjærgaard (Vocal / DK)Nicolai Majland (piano / DK)

Koncerten holdes hos Kulturhuset Islands Brygge. Læs mere her: https://kulturhusetislandsbrygge.kk.dk

Babyblues, lækre ørehængere, råswingende dansehits og afslappende lyttesange til dig og din baby. Barsel og jazzklub lyder måske ikke umiddelbart foreneligt, men vi har erfaret, at det er en helt perfekt cocktail! Vi inviterer alle barslende forældre, der drømmer om at give deres baby livets første koncertoplevelse, til koncert hos Kulturhuset Islands Brygge.

For de allermindste børn er musik, sansning og motorisk udfoldelse en treenighed. Barnet sanser musik med hele kroppen og understøttes barnets sanser, mens musikken spiller, vil musikken hjælpe den motoriske-, sproglige- og kognitive udvikling godt på vej. Disse elementer vil derfor helt naturligt smelte sammen til vores barselskoncerter. Vi møder babyerne, præcis hvor de er, og koncerten er først og fremmest for dem.

Malene Kjærgårds smukke stemme og Nicolai Majlands fantastiske spil på det store flygel vil skabe en magisk ramme for koncerten. Gulvet er ryddet, så vi kan danse, svinge og snurre, og nyde en dejlig sansestund. Vi drømmer om at skabe en stund for dig og din baby, hvor du kan føle dig tryg, og hvor du for en gang skyld ikke selv skal facilitere leg med baby, men blot kan nyde musikken og følge flowet.

Malene Kjærgård blev i 2021 tildelt Carl Prisen som "Årets Børnekomponist" og vandt i 2020 en Danish Music Award "Børnejazzprisen". Med sit børnemusikunivers og dertilhørende albums "Musiksanseriet" samt "Jorden Rundt" ønsker hun at højne niveauet for nykomponeret, dansk børnemusik og at inspirere til, at alle børn får en værdifuld oplevelse med musik så tidligt som muligt.

  • Koncertlængde: 45-50 min
  • Aldersgruppe: 2-12 mdr (det er vigtigt at aldersgruppen overholdes)
  • Billetpris er for 1 baby + 1 forælder
  • Barnevogne kan parkeres udenfor Kulturhuset. Husk regnslag og evt. en lås
  • Medbring et tæppe, som du og baby kan ligge/sidde på (der vil ikke være stole, da vi skal bruge gulvet til dans, leg og bevægelse)
Dec 5Mon
11.00 (Doors 10.30) DKK 100,- Few tickets left
Buy tickets
Dec 7Wed
11.00 (Doors 10.30) DKK 100,- Few tickets left
Buy tickets
Dec 12Mon
11.00 (Doors 10.30) DKK 100,- Few tickets left
Buy tickets
↑ Back to Top