Spis hos Bojesen i Montmartre

Montmartre har åbent for lækker mad og udsøgte kager fra kl. 17.30 til sent alle tirsdage til lørdage med den kendte restauratør Rasmus Bo Bojesen bag køkkenet. Kom og smag!

Bestil bord her >

Læs mere her >NEWSLETTER
Email: 

 

MONTMARTRE SØGER ØKONOMIANSVARLIG

Vi søger en jazz-glad freelance-bogholder, der har lyst til at passe vores økonomi og rapportering overfor bestyrelse, fonde og myndigheder. Det vil være en fordel, hvis du også kan assistere med fondsansøgninger.  

Ansøgninger sendes til Rune Bech på rune@jazzhusmontmartre.dk senest 25. maj 2017.

Buy a gift card onlineSOCIAL MEDIA:

 Facebook

 Instagram

 TwitterDE STØTTER OS - TAK!


AP Møller Fonden

 

Nordeafonden

Oticon Fonden

Augustinus Fonden

 

Other supporters >

26May
Friday, May 26 at 10.00 (10 AM)

Kenny Werner: Masterclass

Kenny Werner (piano / US)

Kenny Werner shares his expertise in this masterclass at Montmartre from 10:00-11:00. Students/under 26: 50 DKK

Det er ikke uden grund, at den prisvindende amerikanske pianist Kenny Werner anses for at være en af de store pianister i international jazz i dag. Hans musikalske alsidighed kommer tydeligt til udtryk i hans mange forskellige konstellationer bl.a med Joe Lovano, John Scofield og vores egen Benjamin Koppel. Den Grammy-nominerede pianist er kendt for mesterværket ”Effortless Mastery – Liberating the Master Musician Within”, der er solgt i mere end 200.000 eksemplarer verden over og har gjort ham til et ikon blandt mange unge jazzmusikere. I 2014 blev han udnævnt til kunstnerisk direktør for Performance Wellness Institute på en af verdens største musikskoler, Berklee College i Boston.

Kenny Werner deler ud af sin ekspertise til denne masterclass på Montmartre fra kl. 10:00-11:00. Studerende/under 26: 50 kr.

↑ Back to Top