NEWSLETTER SIGN-UP
Your email: 

 


SOCIAL MEDIA:

 Facebook

 Instagram

 Twitter

Skriv under her

Som konsekvens af medieforliget har DR, med kulturministerens anerkendelse, valgt at lukke P8 Jazz i 2020. Det betyder, at en hel genre skæres væk fra DR’s brede sendeflade, og 100.000 ugentlige lyttere mister deres yndlingskanal. 

Skriv under på borgerforslaget her >DE STØTTER OS - TAK!

 

 

Nordeafonden

Augustinus Fonden

Oticon Fonden

AP Møller Fonden

 

 

Other supporters >

Er du passioneret om jazz og har du lyst til at sætte stemningen blandt gæster og musikere i Jazzhus Montmartres bar og restaurant, så læs videre her.
 
På Montmartre søger vi nemlig en ny barchef på deltid (15-22 timer ugentligt) med tiltrædelse snarest.

Du vil få ansvaret for at lede 4-6 studerende, som er timelønsansat som tjenere og sætte kursen og tonen for dem. Samt lægge vagtplan, bestille varer, styre lager, koordinere med vores forpagter i køkkenet og ikke mindst sætte humøret for det hold, som vores gæster møder.

Du er muligvis studerende i dine sidste år på studiet. Vi kræver ikke nødvendigvis lang erfaring fra branchen men, at du har overskud, humør og autoritet til at varetage denne herlige opgave. Samt at du er et organisatorisk talent med styr på ting og penge, og har ambitioner for en af byens hyggeligste barer og spisesteder på en mission for jazzen.

Vi lønner med sikkerhed med byens ringeste hyre, men til gengæld er det sjovt og en oplevelse for livet, hvor du er tæt på både jazz-elskere og -kunstnere.

Som du sikkert ved, arbejder de fleste på Montmartre uden løn eller for rent symbolske beløb (ellers fløj denne særlige kulturinstitution ikke). Vi betaler dog et honorar svarende til 7 timer ugentligt for admin, vagtplaner, varebestilling og lagerstyring. Hertil de timer, du vagtsætter dig selv i baren op til i alt ca 20-22 timer ugentligt (til studenter-takst).

Det er afgørende, at du holder af jazz og forstår jazzens særlige nerve og ånd - og er indstillet på - sammen med resten af ildsjæleholdet - at yde en indsats ud over det sædvanlige for at holde denne perle i live mod alle odds.

Du kommer til at arbejde særligt tæt sammen med vores daglige leder Jonas Christiansen, stifter og direktør Rune Bech, samt bestyrelsesformand Michael Christiansen (DR-formand mm).

Send ansøgning og CV senest 12. september kl. 12 til Rune på rb@jazzhusmontmartre.dk

Vi holder samtaler 13/9.

↑ Back to Top