top of page

Krusedullejazz: ÆSKEN
- for børn

24.9.23

KL

12.00

English below

ÆSKEN er et prisvindende orkester, som spiller inddragende, humørfyldt og energisk musik for børn i alle aldersgrupper og deres forældre!

Æsken vandt i december 2017 en Danish Music Awards i kategorien Børnejazz. De nominerede var udvalgt, fordi de i særlig grad har været med til at udbrede glæden og kendskabet til jazzmusik for børn, hvilket er særligt vigtigt for Æsken, da netop kommunikationen med børn og formidling af spilleglæde er helt essentielt for gruppen.

Æsken spiller inddragende koncerter, men spiller og skriver også flere forskellige Musikteaterforestillinger, laver workshops og holder inspirations-foredrag.

Fælles for alt hvad Æsken laver er, at gruppen er drevet af hjerteblod for børn, for legen og for musik. Æsken er skabt af de to musikanter og tumultører Lasse Bech Kiilerich (drm., voc.) og Sidsel Bech Kiilerich (gt., voc.), og ledsages af spillekumpanerne Kristian Koldbro (bas), Janus Holst Aaen (gt., voc.) og Scott Christian Westh (trompet).

ÆSKEN har eksisteret siden 2015 og har turneret i hele Danmark, og har spillet koncerter til bl.a. Aarhus Jazz Festival, Riverboat Jazz Festival, Tunø Festival, filmfestivaler, børnefestivaler og mange, mange andre steder.

English:

Dato

24. september 2023

Tidspunkt

12.00

Dørene åbner

13.30

Pris

100

Forrige koncert
Næste koncert

JAZZ & MAD

Få den fulde oplevelse og nyd en lækker middag inden koncerten. Dette er et koncept vi tilbyder torsdag, fredag og lørdag. Bestil dagens menu, når du køber din billet. 

Læs mere om vores Jazz & Mad her.

bottom of page