top of page

Krusedullejazz: Musikflyveren: Jul i Rytmegade
- for børn

3.12.23

KL

13.00

English below

Musikflyveren spiller inddragende børne- og familiekoncerter, der ligger lige i krydsfeltet mellem en koncert og en forestilling.

Kom med til Rytmegade, hvor Musikflyveren holder til. Her tager vi hul på julestemningen med en hyggelig, sanselig og aktiv familiekoncert i julens tegn. Vi skal danse med julemusene, som gemmer sig for katten. Vi skal på en fantasiflyvetur op til Julemanden med loftnissen Viggo. Vi får besøg af et juleorkester og vi skal gætte julesange. Måske får vi det til at sne. En ting er sikkert - vi får en hyggelig julekoncert med masser af julestemning for hele familien.

Musikflyveren spiller inddragende børne- og familiekoncerter, der ligger lige i krydsfeltet mellem en koncert og en forestilling. Man kunne kalde det et show, en musikforestilling, historiekoncert, eller blot en koncert – kært barn har mange navne.
Til koncerten kommer I til at høre sangene fra Musikflyverens tredje album “Jul i Rytmegade”.

Musikflyveren har udgivet 3 temaalbum, spillet over 250 koncerter og er blevet streamet over en million gange på Spotify. Sangene der høres til koncerten er komponeret af Clara Aaholm og Sofie Christiansen.

English:

Dato

3. december 2023

Tidspunkt

13.00

Dørene åbner

13.30

Pris

100 (voksen) 50 (barn)

Forrige koncert
Næste koncert

JAZZ & MAD

Få den fulde oplevelse og nyd en lækker middag inden koncerten. Dette er et koncept vi tilbyder torsdag, fredag og lørdag. Bestil dagens menu, når du køber din billet. 

Læs mere om vores Jazz & Mad her.

bottom of page