top of page

Krusedullejazz: Musiksanseriet
- for børn (0-6 år)

12.11.23

KL

13.00

English below

For de yngste børn er musik, sansning og motorisk udfoldelse en treenighed. Barnet sanser musik med hele kroppen og reagerer helt naturligt på musikkens rytme ved at rokke med og på de gode melodier ved spontant at synge med.

Musiksanseriet inviterer alle børn og voksne ;l en legesyg og sansende koncertoplevelse fuld af
nærvær, babyblues, lækre ørehængere og råswingende dansehits.

Vi håber, alle voksne vil finde deres indre legebarn frem, så vi for en stund kan smelte sammen i nuet og mødes i leg og sansning: et helt særligt rum, hvor både voksne og børn snurrer, hopper, danser og sanser.

Malene Kjærgård blev i 2023 nomineret ;l Carl Prisen "Årets Komponist - Børnemusik" for sangene på ”Musiksanseriet 2”. Hun blev ;ldelt selv samme pris i 2021 for sangene på ”Jorden Rundt”, som hun også blev ;ldelt en Danish Music Award "Børnejazzprisen" for i 2020. Malene og Musiksanseriet er netop nu nomineret ;l Børn i Byen Prisen 2023 i kategorien ”Årets onlineunderholdning” for sin ;lstedeværelse på bl.a. instagram, hvor Musiksanseriet har over 16.000 følgere. I løbet af deZe e[erår udkommer musikvideoer ;l alle Musiksanseriets sange på YouTube.

English:

Dato

12. november 2023

Tidspunkt

13.00

Dørene åbner

13.30

Pris

100 (voksen) 50 (barn)

Forrige koncert
Næste koncert

JAZZ & MAD

Få den fulde oplevelse og nyd en lækker middag inden koncerten. Dette er et koncept vi tilbyder torsdag, fredag og lørdag. Bestil dagens menu, når du køber din billet. 

Læs mere om vores Jazz & Mad her.

bottom of page