top of page

BLIV FRIVILLIG

Vil du være frivillig på jazzhus Montmartre?

En vigtig del af Montmartre er vores frivillige. De er i høj grad med til at skabe den unikke stemning, der er hos os, og med deres engagement sikrer de, at vores gæster og musikere har en dejlig oplevelse i Montmartre.

Sættet

PLADS TIL DIG

Vi er så heldige, at en større del af vores frivillige har været her i mange år, men der er også plads til dig. Du behøver ikke være jazzelsker, hvis du gerne vil være en del af Montmartre, men det skader bestemt ikke. Det vigtigste er, at du nyder at være i selskab med andre mennesker, og at du gerne vil yde en service, der gør en forskel for gæsternes oplevelse.

Foto: Stock

DEDIKERET TEAM

Som frivillig træder du ind i et dedikeret team, og vi forventer, at du tager minimum to vagter om måneden. Har du tid og lyst til mere, er det selvfølgelig også muligt. Opgaverne er barbetjening, billetsalg i døren, garderobe, servering og afrydning af mad, som serveres inden koncerten. Som frivillig kan du have flere funktioner i løbet af en vagt alt efter behov og aftale på dagen.

Torsdag, fredag og lørdag begynder en vagt kl. 17.00 eller 17.30 og slutter ca. kl. 23-23.30.
Alle øvrige dage er det kl. 18.30 til ca. kl. 23-23.30.

Søndag kan det være fra kl. 12-16, hvis vi har børne-
og familiekoncert.

IMGL0276_red.jpg

Foto: Torben Christensen

mixer nøgler

KODEKS

Vi lægger vægt på at vores frivillige er ansvarlige, imødekommende og fleksible – og køber ind på præmissen, at vi er forskellige som mennesker og at vi spænder lige fra studerende, hen over travle erhvervsaktive og til aktive pensionister.

Vi har en alkoholpolitik, som betyder, at der ikke må indtages alkohol under en vagt. Vi har også et adfærdskodeks, da vi går op i, at vores frivillige har det godt på Montmartre - se her.

Foto: Stock

JAZZ I VERDENSKLASSE

Vi afholder en sommerfest og en nytårskur, hvor frivillige og teamet bag Montmartre hygger sig sammen. Som frivillig har du også mulighed for at komme gratis ind til en koncert, når der ikke er udsolgt.

Du vil komme til at møde nogle af verdens bedste musikere og lytte til jazz i verdensklasse - Live!

Monten 335.jpg
Montmartre 6.jpg

VÆR MED

Hvis du vil være en del af vores Montmartre-familie, så send en mail med information om dig selv til:

 

Carola@jazzhusmontmartre.dk

 

Foto: Stock

bottom of page