top of page

JAZZ & MAD

 

 

SPIS PÅ MONTMARTRE INDEN KONCERTEN

Bemærk: Køb venligst koncertbillet inden du køber spisebillet, da vi ikke kan garantere plads til koncerten uagtet ledige spisebilletter!!

Vælg mellem to hovedretter og tilvalg af dessert. Dessert kan også tilkøbes på aftenen.

​Vores Jazzfestival menu er:
 

Hovedret

Grillet okse med rygeostcreme, syltede rødløg og frisk dild

eller
grillede gulerødder og blomkål med goma og krydderurte salat. 

Grønne ledsagere til begge hovedretter

Kartofler, stegt med rosmarin og olivenolie, toppet med hakket persille, samt en salat bestående af sprøde grønne blade med vinaigrette og ristede boghvede.

Desserter
Chokolade brownies med vaniljecreme og friske jordbær

Bemærk, køb venligst ikke spisebilletter uden en koncertbillet, da vi i så fald ikke kan garantere en siddeplads og koncerten kan være udsolgt.

Bemærk, at spisning er fra kl. 18:00 med seneste ankomst kl. 18:30. Bordene ryddes for service kl. 19:45, så vi er musik klar kl. 20:00.

Vedr. allergier og andet kan der senest to dage inden ankomst sendes besked til carola@jazzhusmontmartre.dk

Se vores Smiley rapport

VELKOMMEN

Torsdag, fredag og lørdag er det muligt at spise middag på Montmartre inden koncerten. Her skabes stemningen til aftenens koncert med vinyler på anlægget, dæmpet belysning og historiens vingesus fra væggene.

 

Vi åbner dørene kl. 18 disse aftener. Middagen starter kl. 18 og varer til kl. 20, hvor koncerten går i gang. Vores spisende gæster har selvfølgelig plads ved bordet resten af aftenen. 

Udskænkning og servering varetages af vores fantastiske team af frivillige. Vær også opmærksom på, at vi rydder bordene for service umiddelbart inden koncerten for at have fokus og ro under koncerterne, så vi beder vores spisende gæster om at komme til tiden.

 

OBS! Gæster der ankommer efter kl. 19, kan som udgangspunkt ikke forvente at blive serveret med mad uagtet fremvisning af gyldig billet.

høj kvalitet i hyggelige rammer

Vi samarbejder med teamet bag Vanløse Bistro, som gennem årene har bygget et godt og solidt navn op omkring enkle retter, baseret på gode råvarer, som man deler til en rimelig pris.

 

Martin og Louises kærlighed til bistrolivet og -maden, tager afsæt i den oprindelige og enkle franske form. Fokus er, ligesom under koncerterne hos os, på nærværet og den høje kvalitet i en lille hyggelig ramme. Derfor synes vi at det er et perfekt match til os.

 

Det understreges kun af at den første bistro, efter sigende, pudsigt nok lå på netop Montmartre i Paris, og ordet optræder første gang på fransk i 1884. Det siges også, at ordet “bistro” kommer af russisk, hvor det udtales ’bystro’ og betyder hurtigt. Den første bistro opstod på Montmartre, fordi de russiske kosakker rykkede ind efter at have slået Napoleon ved Waterloo.

Læs mere om vores dygtige bistro team her

HERSLEV BRYGHUS

Udover gode vin, drinks, kaffe etc., har vi på Jazzhus Montmartre indgået et samarbejde med Herslev Bryghus, som er et af Danmarks få gårdbryggerier, hvor kornet til øllet dyrkes lokalt på markerne omkring bryggeriet. Du kan læse mere om Herslev Bryghus her.

bottom of page