top of page

jAZZ & mad

 

 

SPIS PÅ MONTMARTRE INDEN KONCERTEN

Menuen består af enten kød eller vegetar hovedret med valgfri dessert tilkøb. Dessert kan også tilkøbes på aftenen.

 

Menu for 14. september til 21. oktober kan købes via dette link

Menu:

Hovedretter:

  • Stegt kalv med svampe sauce og syltede bøgehatte eller

  • Bagt blomkål a la "kebab" med syltede rødløg og yoghurtcreme

Garniture til begge hovedretter:

  • Kartoffel tærte med rosmarin og Mascapone

  • Grønne blade med vinaigrette og ristede boghveder

Dessert:

  • Gammeldaws æblekage (æblekompot med knas og flødecreme)

Bemærk, at spisning er fra kl. 18:00 med seneste ankomst kl. 18:30. Bordene ryddes for service kl. 19:45, så vi er klar til musikken kl. 20:00.

Menu til efter 21. oktober lægges online ultimo september.

VELKOMMEN

Torsdag, fredag og lørdag er det muligt at spise middag på Montmartre inden koncerten. Her skabes stemningen til aftenens koncert med vinyler på anlægget, dæmpet belysning og historiens vingesus fra væggene.

 

Vi åbner dørene kl. 18 disse aftener. Middagen starter kl. 18 og varer til kl. 20, hvor koncerten går i gang. Vores spisende gæster har selvfølgelig plads ved bordet resten af aftenen. 

Udskænkning og servering varetages af vores fantastiske team af frivillige. Vær også opmærksom på, at vi rydder bordene for service umiddelbart inden koncerten for at have fokus og ro under koncerterne, så vi beder vores spisende gæster om at komme til tiden.

 

OBS! Gæster der ankommer efter kl. 19, kan som udgangspunkt ikke forvente at blive serveret med mad uagtet fremvisning af gyldig billet.

høj kvalitet i hyggelige rammer

Vi samarbejder med teamet bag Vanløse, Brønshøj og Viftens Bistro, som gennem årene har bygget et godt og solidt navn op omkring enkle retter, basereret på gode råvarer, som man deler til en rimelig pris.

 

Martin, Louise og Bos kærlighed til bistrolivet og -maden, tager afsæt i den oprindelige og enkle franske form. Fokus er, ligesom under koncerterne hos os, på nærværet og den høje kvalitet i en lille hyggelig ramme. Derfor synes vi at det er et perfekt match til os.

 

Det understreges kun af at den første bistro, efter sigende, pudsigt nok lå på netop Montmartre i Paris, og ordet optræder første gang på fransk i 1884. Det siges også, at ordet “bistro” kommer af russisk, hvor det udtales ’bystro’ og betyder hurtigt. Den første bistro opstod på Montmartre, fordi de russiske kosakker rykkede ind efter at have slået Napoleon ved Waterloo.

Læs mere om vores dygtige bistro team her

HERSLEV BRYGHUS

Udover gode vin, drinks, kaffe etc., har vi på Jazzhus Montmartre indgået et samarbejde med Herslev Bryghus, som er et af Danmarks få gårdbryggerier, hvor kornet til øllet dyrkes lokalt på markerne omkring bryggeriet. Du kan læse mere om Herslev Bryghus her.

bottom of page