top of page

PARTNERS

I Jazzhus Montmartre lægger vi stor vægt på, at en aften hos os opleves som en god kombination af afslappethed og høj kvalitet. Det spiller også ind, når vi indgår samarbejder med forskellige leverandører. Vi er derfor rigtig glade for at samarbejde med disse:

øl

Udover gode vine, drinks, kaffe etc., har vi på Jazzhus Montmartre indgået et samarbejde med Herslev Bryghus, som er et af Danmarks få gårdbryggerier, hvor kornet til øllet dyrkes lokalt på markerne omkring bryggeriet. Du kan læse mere om Herslev Bryghus her

mad

Torsdag, fredag og lørdag tilbyder vi dagens ret inden koncerten. Her samarbejder vi med teamet bag Vanløse, Brønshøj og Viftens Bistro. De har gennem årene har bygget et godt og solidt navn op omkring enkle retter, basereret på gode råvarer, som man deler til en rimelig pris. Du kan læse mere om teamet og maden her

Sponsorer af instrumenter mm

Turnerende musikere har sjældent deres trommer, kontrabas og flygel med. Vi er derfor utroligt glade for at følgende hjælper os med at kunne stille trommer, mikrofoner og et flygel i topklasse til rådighed for musikerne. Du kan læse mere om vores sponsorer som sørger for det hele her:

 

Trommesæt:

 

Mikrofoner:

 

Flygel:

Klaverstemmer:

Koncertfotos

Torben Christensen har gennem en årrække taget smukke billeder, som foreviger en række af koncerterne og publikums store oplevelser af vores musikere. Vi er meget taknemmelige for hans donation af billeder.

Vi har også en række samarbejder om selve musikken, som du kan læse mere om her.

bottom of page